Post by wadeltawhiprigh on Mar 6, 2022 20:57:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max : игри за готвене ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max : игри за готвене IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код много ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max : игри за готвене 2022 version ▞▞▞
Много фина игра за готвене, момчета, трябва да я изтеглят и да се насладят на невероятните й неща. Много лесен за игра и инсталиране. Много фина игра за готвене на храна.
Cooking city е много уникална игра. Добра игра, но би било по-добре, ако екипът на разработчиците работи повече върху графиката. Но браво, все още ми харесва.
Тази игра е много проста и лесна за използване и модифицирана. абсолютно невероятна игра за удоволствие.
Приятно обичам
Гладен се справяш достатъчно добре
Cooking Max беше най-лошата игра, моля, не изтегляйте това тази игра е толкова скучна и тази игра е толкова безполезна
Невероятна игра за готвене с готина графика. Потребителският интерфейс на играта е удобен и можете да се наслаждавате толкова дълго. Много добра игра момчета.
Много заинтересован
Добра игра
Тази игра е много проста и лесна за използване и модифицирана. Приятна игра за игра с приятели с повече забавления.
.... игра за готвене на макс много приятна и интересна игра, много различна от другите игри Харесвам тази игра
Това е добра игра, но не и бърза игра
Свършен
Помолиха ме да деинсталирам, да изключа устройството си и да го инсталирам отново, но то не се инсталира 🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨. Много е досадно Сериозно
Работи перфектно за мен, както е описано в описанието. Много лесен за използване и възпроизвежда всякакви флаш файлове.
Играта продължава да се срива! Поисках възстановяване..😡
Тази игра много много лоша ....мразя тази игра
не харесвам 👎🏻😑
добре... харесвам тази игра
Толкова страхотна игра за готвене с невероятни функции и функции. Много ми харесва тази игра. Невероятна игра за готвене в града с лесни контроли и удобен за потребителя интерфейс.
Стигнах до ниво 7 и продължих да рестартирам играта, за да продължа, така че след това изтрих и опитах отново, наслаждавам се на играта, просто се надявам да не се случи този път, защото трябва да започнете отначало
Току-що започнах тази игра преди 2 дни ме попитаха в рамките на 10 минути как ми хареса играта, която според мен не е добра оценка като тази и вие питате човека, преди да е имал възможност да види малките вратички в малкото нещата дотук са добре, но си запазвам правото да се върна, защото обикновено питате твърде рано и след това се сблъскваме с всички тези проблеми и някои други неща, но засега е добре
Това са супер игри, които харесвам
Bchkfa
Играта е добра, свързах много, но след 36 ниво играта не идва 😡😡😡 Не ми хареса, че видях, че моля, задайте това след 36 ниво
Перфектна игра!!!!!!!! Винаги ще препоръчвам тази игра на всеки, просто искам да кажа, че няма проблем с реклами в тази игра Най-добра игра за готвене 🔪🔪 Играта Всички казват, че тази игра има голям проблем с рекламите, но това не е вярно Благодаря
Не добър сервиз, такава wrost игра една от лошата и грозна игра .such a wrost игра
Тези игри са невероятни
Играта вървеше гладко. Но сега не мога да продължа, защото играта замръзва от ниво 251. Завърших нивото, но музиката продължава да свири.
Cooking Games е много интересна игра. Играя тази игра у дома през цялото време. Супер качествена игра с много функции.
добре е
Cooking max- matlagingsspill Spillehall neny
Готвенето на макс е много лесно е много интересно приложение. Харесвам това приложение. Това приложение е със страхотни характеристики
обичам тази игра
Cooking Max: Kuchenne Cafe Zręcznościowe glv
Реклама след всяко ниво, което е доста дразнещо. Лоша графика. Не изтегляйте това приложение...
Flip Diving Esportes mod
Супер
🧡това
Много бавно и слабо
Cooking Max: juegos de cocina Arcade ymy
Cooking max е хубава и интересна игра. Такава хубава и фантастична функция в тази игра. Те са хубава и най-добрата игра от други игри. Тази употреба е много лесна за игра. Наистина харесвам тази игра.
Не мога да премина ниво 60, тъй като се казва, че имам само 59 ключа, проверих всички други нива и няма допълнителен ключ, така че как да мина, моля
Забавно
Как трябва да купя клиенти веднага. Тогава не позволявате на играча да спечели диамантите. Игра за пари и не се интересувам