Post by wadeltawhiprigh on Mar 6, 2022 20:48:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Happy world ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Happy world IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzene všetky ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Happy world 2022 version ▞▞▞
Veľmi zábavné snažiť sa vymyslieť správny spôsob streľby
Pre zmenu témy je to príliš veľa hry. Po prehratí 8 krát to môžem zmeniť. Ale je dobrá.
Chvíľu som hral s mnohými reklamami, takže žiadne hviezdy
V skutočnosti sa mi táto hra naozaj páči, dostal som sa na úroveň 953 a zdá sa mi, že má nejakú poruchu alebo niečo podobné, je tu jedna z tých zelených loptičiek, ktoré majú na sebe hroty a ak ich vyčistíte včas, pokazia vás. V ľavom rohu je jedna z tých loptičiek, s ktorými nemôžete nič robiť, aby ste mohli získať posledného bublinového medveďa, aby ste sa dostali z tejto úrovne ďalej. Dávam hre 5 hviezdičiek, ak to dokážete opraviť, toto je jediná hra na strieľanie bublín, ktorú som po dni alebo 2 neodinštaloval. Takže prosím opravte to
veľa zábavy, ale toto je typ hry, ktorý mám rád... náročný
Milujem to, túto hru hrám vždy vo svojom voľnom čase alebo aj keď som nahnevaný, hrám ju
Táto hra ma veľmi baví. Dnes som hral celkom dosť, išiel som hrať a nejako sa to vymazalo. Teraz musím začať odznova a bolo mi jasné, že mám viac ako 300 úrovní.
Kam zmizli úlohy, bolo užívanie si hry, kým sa to nestalo sklamaným
iba 1 hviezdička, pretože Po prvé, hru hráte s tak veľkým úsilím, ale nezískate veľa kľúčov, dostanete iba jeden kľúč .... Áno iba 1 kľúč🙄🙄🙄
Milujem hru, ale viac kláves bude lepších, pretože úrovne vyžadujú viac a viac kláves.. Je to tak frustrujúce 😤 hrať tvrdú úroveň len s jedným kľúčom nie je cool... Chcem hru Odinštalovať
Užili ste si hru, ale nikdy ste neopravili stenu krivými obrázkami! Aké divné. Wq je však zábava. Ďakujem 😊
Som na 1658, s 51 hviezdičkami. Na stránke úlohy nie je nič. Ale bliká červená bodka. Kliknem na to a nič tam nie je. Prehral som hru alebo čo? Myslím, že ešte nie. V opačnom prípade nebude počet hviezdičiek taký vysoký. Poslal som e-mail kontaktu na vývojára a nič som nevrátil.
Pekný
V tomto bode to nebude fungovať. Stále sa opakuje.
Prečo na čísle 1697 nedostávam žiadnu úlohu? Hra je skvelá tým, prečo sa úloha zastavila?
Bublinová strieľačka je pekná hra
Toto je dobrá hra, najdôležitejšia vec je ja, ktorý som pracoval s nasledujúcou reklamou na ahoj všetci len ahoj moja úroveň s 🎁👍 s 🎁🎁👍 to isté s 🎁🎁🎁👍 nasledujúci inzerát má sa skončilo hranie na úrovni problém s najobľúbenejšími galériami a rodinou a čoskoro sa spojím s tým najdôležitejším z rovných podmienok a rodina a rodina sú všetci v poriadku a pošlem vám problém, aby ste sa včas preskúmať to isté dil se banane ki jai ki b
Je to dobré, páči sa mi to.
Je to pekné, ale veľa reklám uprostred hry, takže to dráždi 🙄👍
Rovnako ako hra. Ale potrebujete hry ako majster mincí. Dúfam, že to zvážite.
❤️❤️❤️Páči sa mi táto hra, ale ,,len jeden kľúč to nie je fér, pls zvýšte množstvo kľúčov, dajte aspoň 2 kľúče v každej úrovni
To nie je šialené
Mám pocit, že by mali ku každej úrovni pridať viac hviezdičiek, aby bola zaujímavejšia
K mnohým pridaným veciam som hru vymazal a strávil som viac času sledovaním reklám ako hraním
Bubble Shooter Réflexion azy
Hra bola na začiatku v poriadku, ale teraz je panel úloh prázdny, ale chcete, aby niekto pokračoval v hraní, aby ste stratili čas. Opravte svoju hru a ja zmením svoje hodnotenia
Táto hra je úplne najhoršia hra
Bubble Shooter Головоломки xdw
Našiel som bubble shooter (Home Edition Veľmi relaxačná hra, už sa neviem dočkať, kedy si spravím upratovanie, aby som si túto hru zahral.
Hra bola dobrá, ale zvýšením úrovne počtu kľúčov na nákup vecí sa zvýšil aj počet pre jeden itam to bolo 4-8 kľúčov, čo hráčov odrádza
Bol dobrý na prvom mieste, ale už 3 dni čakám, kým mi dá nové úlohy. Len hovorí, že čoskoro. Ak mi do zajtra nedá nič robiť, odinštaluje sa. Celkom si to užíval, takže škoda
Som na úrovni 2800 plus, ale nemôžem pokračovať... pretože úloha sa už nikdy nezobrazí... môžete tento problém vyriešiť?
Brothers in Arms™ 3 Arcade zkxu
Hra je zábavná, ale už som po úrovni 1700 a dokončil som všetky miestnosti! Môj panel sa tiež neaktualizuje. Kedy sa uskutoční aktualizácia? Mám viac ako 150 hviezdičiek!
Okolo úrovne 744 potrebujete na postup 1000 kľúčov, vážne!!! Je tam tiež napísané, že už čoskoro... Je aplikácia aktuálna? Pozrite sa, čo môžete urobiť. Celkom pekná hra.
Zatiaľ môžete prerobiť iba ND, cez ktoré nemôžete prejsť cez filmovú miestnosť. Toto je na hovno!!!!!!!!!!!!!!!
Príliš veľa reklám .. po každej úrovni a kedykoľvek sa pozastavíte. Je to zábavné, ale čím viac hráte, tým viac kľúčov stojí vylepšenie domu, keďže rovnaké vylepšenia, ktoré boli 2 kľúče predtým, sú teraz 7. V tom momente stratili záujem.
Bubble Shooter - Home Design Jumboq ioa
Nedá mi úlohy
Musíte aktualizovať každý druhý deň. Naposledy to nemalo žiadnu úlohu.