Post by wadeltawhiprigh on Mar 6, 2022 20:42:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ häkki kristallid ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
See on räme lahe mäng
Ma armastan mängu, kuid kosjasobitaja on enamasti nõme. Liiga paljud nunnud, kes mängivad kõrgemal tasemel, ilma muredeta juurdepääsu tõttu krediitkaartidele, olgu see siis ema või nende oma. Ma saan aru, et Wargamingu eesmärk on raha teenida, nii et see on vajalik kurjus, kuid uute mängijate rääkimine, kui nad pole pidanud jahvatusega tegelema, muutub mõne aja pärast vanaks. (Lisa WG vastusele) Liiga paljud inimesed tormavad ette, et hankida kõik "lahedad" kõrgema taseme tankid, millel on vähe meeskonnakontseptsiooni või üldse mitte. Rasked löögid ei võrdu oskustega
Võitmiseks ei tasu maksta. Maksate laheda välimusega tankide eest või tasuge jahvatamise vahelejätmise eest. Tech Tree Tank suudab suitsetada Premium tanki õige lasu paigutusega ja vastupidi. Kõik sõltub teie oskustest ja ajast, mida peate lihvima. Kas teil on aega, aga raha pole? Jahvatage see T10-ni ja hankige oma tasuta paagid ning tasuta haruldased tooted ja preemiad. Kas raha on, aga aega pole? Wallet Warrior eemale ja asuge otse tegevusse mis tahes valitud tasemel. Mõlemad? Hakka paagikogujaks. See kõik sõltub sinust.
World of Tanks Blitz Παιχνίδια στρατηγικής qfk
Parim mäng telefonidele.
Vahe peal läks käima ja siis pani kinni sitt
Minu aus ülevaade, Lugupeetud Wargaming, Tere, olen 5 aastat välkmängija (selleks on sel aastal 6) Ma näen, et palju on paranenud ja kaardid on ümbertöötamiseks läinud..RÜ on muutunud, rohkem tehnilisi puupaake (jne).. juhin youtube'i kanalit ja Blitz on olnud minu üks ja ainus mäng..Minu vend avastas selle mängu pärast seda, kui ta mängis raudset jõudu ja mulle meeldis see mäng pärast seda, kui ma mängisin..Ma tahaksin, et tulevastes värskendustes oleks rohkem asju muutumas: ) ( Ideed: igapäevased mängurežiimid igal nädalavahetusel, et mängijatel igav ei hakkaks) :\
Peale 3.3 paigaldamist ei tööta enam. Viskab ette kirja, et palun installge viimane versioon!
igav
Suured failid aga muidu hea mäng
Ausalt öeldes on see mäng üks parimaid tankimänge, mida ma kunagi mänginud olen, kuid sellel, kuidas te oma punkte, xp-d jne saate, on mõned vead. Aga jah, hea mäng mängiks seda 100% terve päeva
Kui jõuate 5. taseme tankidesse, hakkate krediiti kaotama isegi siis, kui võidate. See on naeruväärne. See muudab võimatuks liikuda kõrgematele tankitasemetele. Tõenäoliselt mängiksin teie mängu iga päev, kui te saaksite selle parandada. Mitte igaüks pole selles mängus absoluutne boss. Muidu suurepärane töö selle mängu tegemisel. Vabandan, kui olin veidi ebaviisakas. Ma ei mõelnud ka. Mulle ikka meeldib su mäng.
Väga tore mäng, 2020. aasta parim mäng
See mäng on nii lõbus, sest tanki üksikasjad on muljetavaldavad ja kaardid on nagu päriselus maailmasõjas, kuid mulle meeldib see mäng, et saate lisada oma sõbrad treeningsaali, mõned inimesed peavad seda mängu proovima ja angaari detailid on nii hämmastavad, et angaarist väljas on näha veoautosid ja angaaris oleva töötaja vorm on nii realistlik 😀😃😄.
Ma armastan seda mängu, kuid samas väga halb, sest kui sa oma kruvid sassi ajad, keelavad nad sind ühe pisiasja pärast, kui sa seda mängu saad, pead olema oma parima käitumise järgi, libised üks kord ettevaatlik selles mängus, kui ma oleksin arendaja, annaksin talle vähemalt kolm võimalust enne nende painutamist nagu mina. Veetsin mängu mängides kaks aastat, kulutasin palju raha ja mind hirmutatakse
Kena mäng selle parim, kuid arvutiversioon on peter
Hea aga riigid võiksid vastu olla
Täidetud robotitega. Mõned tungivad vaenlase baasi ja surevad kohe, teised sihivad mind ainult siis, kui neid on selgelt teisi. Halvim: paljud on afk. Ilmselgelt on robotitel, nagu enamikul, nende nime taga 2015 ja nad teevad etteaimatavaid toiminguid. Kus on tõelised mängijad??? Kas seda mängu mängivad inimesed saavad otsa? Edit: sain teada, et see on peamiselt Aasia serveri probleem. Loodetavasti parema kogemuse saamiseks valige mõni muu server. Ma ei saa enam servereid vahetada. Kõik andmed lähevad kaotsi.
Tore!
Viimasel ajal olen hakanud mõistma, et osa mu laskmist ei kao ilma mustuse pritsmete või sortsudeta, see on justkui läbi vaenlase tanki ja kadus. Peale selle märkan, et tänapäeval on selles mängus päris palju uusi mängijaid. Ma arvan, et enne, kui see mäng muutub taas vähem mängijaks, tuleks teha mingeid muudatusi. Minu arvates on selles mängus toksilisuse tase kõrge, see tapab uute mängijate huvi, kes üritavad õppida põhitõdesid isegi T8 / T9 tankiga. Edit: Btw, olen 7-aastane mängija
Olen osegi mänginud ja kiidan heaks
Meeskonnad on väga halvas tasakaalus. Olen osalenud mitmel mängul, kus vastasmeeskonnaks olid kõik tegelikud mängijad ja minu meeskonnal oli viis robotit... Teie vastus on bs. Mul on seda tõendav ekraanipilt ja ekraanisalvestus. 8. taseme lahingud 6 robotiga ühes meeskonnas versus tegelikke mängijaid täis meeskond. Miks sa pead valetama
Tanki õiges suunas juhtimine on sassis. Pole kunagi varem probleeme olnud, kuid nüüd on see viimaste kuude jooksul muutunud ja see on põhjustanud mõne lahingu kaotamise, mis maksab mulle pidevalt krediite ja ka tõhusust
Ma annan sellele kolm tärni...mul pole mänguga probleeme, kuid mõned esmaklassilised tankid on palju paremad kui tehnikapuu omad, see on nagu võidu eest maksmine. Ja mõned tankid on ka selles metas aegunud ja alavõimsusega
Kuradi hea mäng
See on nii tore, et mu kuul läbis vaenlase puusalt tulistades ja see on veelgi parem, kui nad lähevad sind alati 8. astme vastu, kui sul on 7. astme tank, on võimsusvahe nii suur ja selle mängu juures on lõbus, et võita maksan. 1 seitsmenda astme paak ja kõik, sest kuradi raha on nii kallis, et kui võidad mängu ja teed 2200 kahju, saad vaid 1–5 000 münti ja kui kaotad, arvestatakse sinu rahast maha 20 000 I Soovitan seda mängu täielikult, ilma küsimusi esitamata
Mänginud peaaegu 7 aastat. Viivitus muutub väljakannatamatuks. Kui see viimane värskendus seda ei paranda, olen lõpetanud ja viin oma raha mujale, mängu, mis aja jooksul järjest hullemaks ei muutu. Lahenda see ära. Olete saanud palju hoiatusi ja mängijad lahkuvad massiliselt.
Игра класс
Omg see on maailma esimene mäng
Suurepärane mäng, kuid mängus on viga, mille puhul vaatate mängu laadides lihtsalt menüüd, mis näitab kõiki teie matši paake umbes 3 minuti jooksul. Palun parandage see
World of Tanks Blitz Strategie bxvp
See on väga hea mäng ja meeldib mängida, aga vahel tunnen, et olen paika pandud, et kaotan pidevalt 10-20 mängu. Usun, et see on selleks, et hoida rohkem mängijaid mängus, kuid see on pigem vinge mäng
Hea action sõda
See on hea mäng. Mängisin seda alates septembrist. Üldiselt päris kena, kuid maus vajab tornipuhastajat, kuna saate tema torni lihtsalt apcr-iga pliiatsi panna, nii et see on halb paak, palun puhastage seda. Üldiselt päris hea mäng, kuna sellel on laskuv graafika ja palju muud. Soovitan teil, kutid, lisada kohandamisarvamus, nagu WOT ja mõni kamu, sest mulle ei meeldi enamik kamuflaažidest.
Ma tegelikult naudin mängu viimasel ajal, pbr-failid näevad nii pagana lahedad välja, punkt. Interneti füüsika ja nõuded pole visuaalsete efektide jaoks tegelikult halvad. Alati lõbusad režiimid ja lõbusad sündmused ning isegi võimalused f2p-l saada lisatasusid (kõigile vihkajatele) andis WG eelmisel kuul välja 🆓 Action X, Prog 46 ja Cent Mk.5/1s (kõik op) lihtsalt voogesituste vaatamise eest. Ka nende arendajate meeskond reageerib mängijatele väga, reageerib alati Playstore'is, puhastab ja uurib tanke arvamuste põhjal
Uus värskendus rikkus selle mängu minu jaoks, mul on nüüd raskem lihvida ja kui kaotan, kaotan palju krediite, on mul sündmustest endiselt lõbus, kuid mäng aeglustus minu jaoks pärast värskendust
jama laadige alla war thunder
Väga hea mäng aga esimese tangiga on suht raske aga kui saad uue siis on juba väga lahe mängida, see mäng on väga hea👍😎
Muidu hea mäng aga see pole mulle mõeldud
Serveri viivitus siin, serveri viivitus seal, APAC-serveri 10-30% ühendus katkes, isegi kui mul on 200 Mbps, katkestas mängimise juba mõneks nädalaks, kuna sellel on endiselt sama probleem.
Mulle meeldib see mäng ja kõik muu, olen seda juba mõnda aega mänginud ja ma armastan seda väga, kuid ainsad asjad, mis mind lihtsalt tüütavad, on World Of Tanks Blitzi P2W külg. Täna olen oma mängu värskendanud ja see ütleb ikka, et pean seda värskendama. (Uuendus) Nii et ma sain esimese probleemiga asjad selgeks, teiseks on see, et ma ei saa enam oma kontole sisse logida ja seal on kirjas "serveriga lahti ühendatud". Kas keegi teab probleemi? Vajan tõesti abi.
Kõik tankimudelid on nähtamatud. Kõik muu töötab hästi. Palun parandage see.
Arendajad on selle mängu ära rikkunud, see on muudetud mänguks võitmiseks. Kui te ei kuluta nende tankide ja kulla ostmiseks sõna otseses mõttes sadu dollareid, siis kaotate lihtsalt.
Suurepärane graafika. Mäng võib lõppeda väga kiiresti, sõltuvalt sellest, kuidas tehisintellekt meeskonnaliikmeid valib.
Mäng on tore ja kõik, mida ma olen paar kuud mänginud, kuid ilmselt ei suuda mäng pärast pausilt naasmist mingil põhjusel minu serverit tuvastada, proovisin seda desinstallida ja uuesti installida, kuid alati ilmub sama teade proovin seda avada. Loodetavasti lahendate selle varsti, mulle meeldib see mäng väga, aitäh.
Mäng jookseb alati kokku, nii et ma ei saa mängu siseneda, see lööb mind lihtsalt võrguühenduseta kohe pärast mängu puudutamist
Mäng oli hea ja kõik. Mängisin seda kogu aeg oma sõbraga ja jõudsin KV-1 tanki, kuid siis tuli see värskendus ja lõi mu mängu täielikult sassi. Korduvalt öeldakse, et minu server on meid Euroopas, kuigi ma asun USA-s. Seda ei juhtunud enne värskendust. Annaksin sellele viis tärni, kui saaksite selle parandada.
World of Tanks Blitz استراتژی mbr
See on hea mäng, mida ma mängin Xboxi ja PS4-ga, nii et see on tegelikult üsna lähedane algsele wot-le. Lihtsalt väikesed erinevused. Täname, et tegite rakenduse teistele väiksematele kaasaskantavatele seadmetele
Kõrge ping muudab mängu piiripealse mängimatuks. Pärast seda, kui olete kaotanud paar matši, kuna paagil kulub 10 sekundit, enne kui ta lõpuks otsustab tagurduskäigu leida, pommitab mäng teid 3–5 reklaamiga, milles küsitakse kastide eest raha.
Palun värskendage mind, kui serveri probleem on lahendatud, praegu on mäng kustutatud, viga failide laadimisel Veakood 28 bla bla bla. Ja teie toetusest ei olnud abi väljastatud pileti ja nad vastavad bla bla bla .. Töötas üks päev, kustutas pileti. Järgmisel päeval paugu uuesti sama viga.. tankid puuduvad:-(
Draw Puzzle - Draw one part Réflexion wrs
Tore, et telefonile ka normaalseid mänge tehakse. Mitte kuluta-kuurile-mingi-värvi-peale-panemiseks-7-päeva mänge.
Kindlasti peab olema mäng, aga... mõned probleemid, nagu näiteks sobitussüsteem paneb kokku Tog 2 tankidega nagu Pz. 2s ja rääkides Togs neid VAJAB nerfed. Aga teised targad soovitavad kätte võtta.